Michael IMichael IBruger på foto - danmarks største fotogalleri
Dato: 2014-3-29

Michael I Tilmeldt: mar 2013
Emner: 2
Svar: 3

totalt forvirret

Har været i elgiganten en par gange for at se på en slt spejlreflekskamera. Den en sagde at sony 65 i forhold til 58 var spild at give 2000kr mere og den anden person det modsatte? Har ca 4000kr til det hvad ville i vælge af kamara og gerne begrundelse. De sagde begge sony fordi den havde billede stabilisering i kameraet og ikke i linsen

       Gå til sidste svar »

Svar til: totalt forvirret

 • Kenneth O Tilmeldt: aug 2013
  Emner: 2
  Svar: 14
  Fotoserier: 3
  5 år siden

  Ville altid vælge mellem Nikon eller Canon, da de har SÅ meget mere tilbehør at vælge imellem, så gå ud og spørg omkring dig hvad dine venner har, og så har du jo mulighed for låne noget af deres til tider...

 • P.M. Tilmeldt: jan 2013
  Emner: 6
  Svar: 296
  Fotoserier: 3
  Fotoalbum: 1
  Videoer: 1
 • Lars D Tilmeldt: jun 2013
  Emne: 1
  Svar: 75
  Fotoserier: 3
  Fotoalbum: 2
  5 år siden

  Selvfølgelig er Sony også et godt mærke, og er måske endnu bedre med deres nye teknologier end Canon og Nikon.. Men som nybegynder, har jeg mange gange anbefalet dette kit: http://www.kamerahuset.dk/product/nikon-d3100-m-18-105-vr-vba280k006/ fordi der er et objektiv med der spænder bredt, og kan kan derfor være medvirkende til ikke at skulle skifte linse og samtidig give smag for både tele og vidvinkel uden skift af objektiv.

 • Lau Tilmeldt: feb 2013
  Emner: 10
  Svar: 165
  Fotoserier: 20
  Fotoalbum: 1
  5 år siden

  Kort og godt. Man kommer ikke til at tage bedre billeder med et bedre kamera. Man bliver heller ikke bedre til at slå søm i fordi man har en bedre hammer, man skal først lære at ramme sømmet.
  Hvis det er det første spejlrefleks du skal købe, er det (næsten) lige meget hvad du vælger. For du ved ikke hvad du mangler før du ved hvad du har brug for. Jo flere du spørger, jo flere meninger får du.
  Vil klart gå med på Kenneth's anbefaling, ang. mærkevalg da det er fakta at der er meget mere ekstraudstyr at finde, både nyt og brugt. Det er vigtigt, fordi du højest sansynligt kommer til at opgradere inden for de første par år, når du har fundet ud af hvad du har brug for.
  Når vi snakker Elgiganten, så er de rigtig glade for Sony, måske fordi det er Sony de tjener mest på. Jeg fik nøjaktig den samme salgstale for et par år siden, men den havde nu ikke de store effekt på mig.

 • Lvh-foto Tilmeldt: feb 2013
  Emner: 14
  Svar: 266
  Fotoserier: 25
  Fotoalbum: 3
  Videoer: 1
  5 år siden

  Lad nu være med at lytte til elgiganten... De ved jo ikke hvad de har med at gøre...
  Tag i en special butik, VI ved hvad vi snakker om, vi bliver uddannet på en fagskole om foto, der er en grund til vi måske er lidt dyrer, men du får også en meget bedre service

Svar til: totalt forvirret
bruger cookies til at huske dine indstillinger, målrette annoncer og til statistik.         Læs mere...