Hvordan udnytter du din tid i studiet?

Hvordan udnytter du din tid i studiet?

Dette indhold er sponsoreret

Tiden i dit fotostudie er dyrebar. Har du hyret modeller, er det ikke sikkert, de gider at vente på, at du lige skal handle ind. For selvom det er sjovt at være til et fotoshoot, betyder det ikke, at kunderne har lyst til at bruge hele dagen der. Derfor er det vigtigt at udnytte tiden bedst muligt. Nogle gange når du derfor ikke at få styr på alt det praktiske i dit hverdagsliv, såsom at handle ind, hvis der mangler mad i køleskabet. Skyder du med analog, er det endnu værre, da man nemt bliver fordybet i fremkaldelsen bagefter. 

Få maden leveret

Det første, du kan gøre for dig selv, er at bestille mad til døren. Ikke fast-food, men nogle lækre måltidskasser. De kommer med alle de ingredienser, du har brug for og opskrifter på alle retterne. Det er tusind gange nemmere end at handle ind selv, og så er det ovenikøbet sunde og lækre retter, du kan lave. Og mon ikke du har tid til at gå i køkkenet og lave maden? Modellerne skal vel også hjem og spise på et tidspunkt.

Køb ind på nettet

Selvfølgelig er det ikke kun mad, der bliver mangel på. Et sted som dit, hvor du tit har folk rendende på grund af dit fotostudie, kan det ske, at du hurtigt løber tør for toiletpapir. Måske skal der også gøres rent efter hvert fotoshoot, hvis det er lidt mere kreative billeder med maling og glimmer. 

Uanset hvad så er der altid brug for et eller andet. Derfor er det med at få skrevet det ned, når der for eksempel mangler tandpasta. Bagefter er du klar til at købe disse ting, når du har muligheden for det. 

Start tidligere på dagen

Det kunne også være, at det var en mulighed at begynde arbejdet tidligere på dagen.

Har dine kunder mulighed for at møde dig om morgenen eller formiddagen, kan det ikke være mere perfekt. For hvis du hver dag sætter mindst otte timer af til dit arbejde og starter klokken otte om morgenen, så burde du sagtens kunne nå at handle ind bagefter. 

Skulle du alligevel finde på at købe måltidskasser online, så har du bare endnu mere tid til at tilberede alle de lækre retter, som du måske ikke selv kan finde på. 

Med den ekstra tid ved hånden kan du rigtigt fordybe dig i dit arbejde. Om det er et fotoshoot med dine kunder eller i dit mørkekammer blandt fremkaldervæskernes aromaer.