Fedtfrysning – Stå knivskarpt på dine billeder

Fedtfrysning – Stå knivskarpt på dine billeder

Dette er sponsoreret indhold

De fleste kvinder kender det evige problem med at tage billeder. Det gælder om at tage billedet fra den helt rigtige vinkel, som skjuler dobbelthagen, eller hvor lårene ser flotte slanke ud. Hvis du længe har kæmpet med sund kost og træning, men stadig ikke har set resultater, findes der en nem og permanent løsning: Nemlig en fedtfrysning. Du kan se mere på bodyshape-esbjerg.dk, som har over fem års erfaring. De er klar til at give dig et stærkt og uforpligtende tilbud på fedtfrysning.

Hvad er en fedtfrysning?

Med en fedtfrysning går man ind og reducerer fedtet på præcis de områder, som du er ked af. Hvis du taber dig i forbindelse med træning eller kostomlægning, taber du dig over hele kroppen, og det er måske ikke det, du ønsker. Med en fedtfrysning kan du styre, hvor dellerne skal forsvinde fra ved at hjælp af den nyeste teknologi Lipocontrast. En fedtfrysning er ikke kirurgisk, men en naturlig proces, hvor man udnytter kroppens egne processer via stofskiftet.  

Hvor stor effekt har en fedtfrysning?

Efter blot én behandling vil du opleve, at cirka en tredjedel af de behandlede fedtceller vil være forsvundet. Behandlingen er for både mænd og kvinder, unge som gamle, og hele 9 ud af 10 oplever en positiv og synlig effekt. Modsat fedtfrysning der kun anvender kulde, vil du med Lipocontrast opleve mere effektive og hurtigere resultater. Det er meget forskelligt, om man kan nøjes med blot en enkelt behandling, eller om man ønsker at komme igen, men du kan altid kontakte Bodyshape Esbjerg for pris på fedtfrysning.