Kombination af nyt og gammelt er smukt

Sponsoreret indhold

Nyt i nyt er ikke altid det, der ser mest æstetisk og ikke mindst personligt ud. Det er det for nogle, men hvis du vil udtrykke din personlighed, kan det være en god ide at kombinere både nyt og gammelt i din indretning, fotoopstillinger eller alt muligt andet, hvor du kan udtrykke dig og din stil. I dag fylder fotos og stil rigtig meget, hvor særligt Instagram er et medie, der dominerer. Her gælder det om, at være personlig og vise hvem du er. Det kan du gøre på din helt egen måde, men vigtigst af alt er, at du finder ud af, hvad din stil er. Hvis du kan lide at bruge genbrugsting i en kombination med nye, moderne ting, skal du sørge for, at det skinner igennem på dine billeder, i din stil, din indretning og meget andet. Hvis du vil gøre mere ud af dine billeder og lægge det på sociale medier, kan du skabe en stil, hvor du kombinerer en genbrugs trallebænk med nye og stilfulde møbler og nips. Nyt og gammelt går smukt hånd i hånd både i virkeligheden og på fotos. 

Det tilfældige opstillede 

Billeder og fotos på de sociale medier ser til tider meget tilfældige ud, men det er de langt fra altid. De, som går op i at have et æstetisk, stilfuld og personlig feed på sociale medier, bruger rigtig meget tid på at stille op og gøre klar til blot ét enkelt foto. Det er en kunst at få noget til at se helt tilfældigt og hverdagsagtigt ud, og det kræver øvelse at få det helt rigtige foto i kassen. Her kan det være en hjælp at bruge din personlighed i din indretning eller stil i forhold til det, du skal fotografere. Det gør det meget nemmere for dig at gøre fotoet troværdigt, fordi stilen ikke er kunstig for dig. Hvis du godt kan lide at kombinere brugt og nyt, kan du også gøre det i dine billeder. Det er en stil, du kender, og som du helt sikkert også er god til at udtrykke og gøre meget æstetisk og smuk. Ved at bruge det og den stil, du bedst kan lide, kan du få det opstillede foto til at se yderst tilfældigt og troværdigt ud. Det at kunne stille et foto op er også at være en god fotograf, og det gør sig desuden godt på sociale medier, hvor mange billeder i dag ender. 

Dit personlige album 

Fotos eksisterer i høj grad digitalt i dag, hvilket er rigtig praktisk. Du kan dele dem på sociale medier og have dem lageret i en sky ude i det fjerne. Men det kan også være rigtig smukt at lave et fysisk fotoalbum, hvor du kan sætte dine bedste fotos ind og på den måde skabe et album med alt det bedste, du har lavet. Det kan afspejle din stil, og så er det ikke ligesom et feed på for eksempel Instagram, hvor alle kan følge med i dit album. Det fysiske album er det kun dig, der har adgang til, og det gør det meget personligt. 

Skriv en kommentar