Pift dine vægge op med kunst

Pift dine vægge op med kunst

Dette indhold er sponsoreret.

Hvis din stue, dit køkken eller din gang mangler lidt krydderi, så kan et par ting på væggene gøre rigtig meget ved det, uden at du behøver at have en masse penge op af lommen. Kunstmalerier kan selvfølgelig være rigtig dyre, men der er heldigvis andre måder du kan dekorere dine vægge på. Læs med her og få tre gode bud på hvad du kan gøre for at pifte dine vægge op. Med personlig fotokunst, kunstplakater og med ikoniske billeder. 

Personlig fotokunst

Der er mange forskellige måder at gøre sine vægge mere spændende at se på. En af de mest personlige er fotokunst. Her kan du med dine egne billeder skabe kunst på dine vægge. Der findes mange steder online, hvor du kan skabe kunst ud af dine fotos på forskellige måder. Du kan få dine billeder op i en større størrelse og indrammet, helt som de er, men du kan også lave kunst ud af dine billeder ved at lave en collage, trykke dem på træ eller trykke dem på et lærred med tekst på som du selv vælger. På den måde kan du få dine favorit billeder fra ferien, hyggeaftenen eller familiefesten op på væggen, så du kan nyde dem hver dag. 

Kunstplakater

Kunstplakater kan være mange ting. Det kan være abstrakt, klassisk, dansk kunst eller noget helt andet. Her kan du altid finde noget der passer perfekt ind i din bolig og som matcher din stil perfekt. Nogle vælger flere mindre kunstplakater som de sammensætter, mens andre vælger en stor plakat som hænger alene. Når du skal vælge hvilken eller hvilke kunstplakater du skal bruge, så er det altid en god ide at se på hvilke farver der ellers er i rummet, så plakaten passer ind. Hvis dine møbler er meget neutrale i farverne kan en kunstplakat i skarpe farver give rigtig meget liv til dine rum. Hvis du har mange farver i dit rum, så er det en god ide at kigge på hvilke farver det er, og så vælge en kunstplakat der komplimentere de farver der allerede er.  

Ikoniske billeder

Med ikoniske billeder kan hylde en fotograf, en personlighed eller et motiv der er ikonisk. Der er mange forskellige billeder at vælge imellem her, hvoraf nogle af de mest kendte er: Marilyn Monroe hvis kjole blæser op, Freddie Mercury på scenen i sit hvide sæt, håndværkerne der har frokostpause langt over Manhattan, Twiggi med de lange øjenvipper og sejleren der kysser en kvinde midt på gaden. Ikoniske plakater er ofte sort hvide, og kan give et flot, klassisk og stilet løft til dit hjem.