Poloshirts til mænd – husk denne detalje i 2020

Dette indhold er sponsoreret

Skal du finde en unik poloshirt til det solrige danske sommervejr? I denne korte guide får du en oversigt over, hvad for nogle detaljer du skal kigge efter, når du vælger en poloshirt i 2020. Vær især opmærksom på farverne og materialet på din poloshirt samt én bestemt detalje, der er undervurderet. Det og meget mere her.

Djævlen ligger i detaljen, siger man. Hvad betyder det, når du skal vælge tøj? Det vægter især meget, når du skal vælge en poloshirt. De ser alle så ens ud, så det i den sidste ende er detaljerne, der gør den store forskel. Vi giver dig et overblik over, hvilke detaljer der er særligt interessante at vælge til.

Poloshirt er en klassiker

Det klassiske polo-look er det, de fleste vil have. Det er en ensfarvet poloshirt, der har den samme farve fra top til bund. Ydermere har den også det kendte logo på brystet, der viser, hvem der har lavet den. Det er de klare farver, lige linjer og det enkle design, der råder i det tilfælde.

De gode detaljer gør forskellen på en poloshirt

Tager du et dyk længere ned og udforsker din poloshirts detaljer til bunds, er der faktisk mange forskellige detaljer, som er værd at have fokus på. Her er en lille liste med nogle af detaljerne:

  • Poloshirt med lange ærmer
  • Polo shirt med tryk
  • Poloshirt med lynlås
  • Poloshirt med logo
  • Poloshirt med mønster

Som du kan se, er der masser af ekstra detaljer og features, som går langt udover den traditionelle og klassiske poloshirt, som du kender.

En poloshirt med lange ærmer er især overset, fordi den let vil kunne falde i kategorien over pullovers eller trøjer. Derudover er poloshirts med et mønster, lynlås og et bestemt tryk også nogle af dem, som du skal holde øje med.

Poloshirt med lomme – en overset detalje i 2020

Men detaljen – som ingen snakker om – fordi det er en joker, er en poloshirt med lomme. Enten kan man lide den, eller også har man fuldstændig glemt den. Lommen på en poloshirt minder om en feature på en skjorte – ligesom kraven på din poloshirt også er. Den sidder både skjult og blottet på brystet. Da lommen ofte vil have det lille kendte logo fra producenten påtrykt, vil den trække al opmærksomheden fra lommen. Folk ser altså kun logoet og ikke lommen.

Det vigtigste ved lommen på en poloshirt er det skarpe udtryk, som den giver. Lommen, og især kraven, giver din poloshirt et velkendt skjorte-look. Dette look er svært at finde i nogen anden form for T-shirt eller anden kortærmet skjorte. Poloshirten med lomme er en afslappet hybrid mellem en skjorte og T-shirt. Samtidig er Poloshirtens historie med til at give den dens symbolske værdi.

Find en poloshirt i et naturligt materiale

I de fleste tilfælde vil en poloshirt af bomuld eller naturlige fibre (f.eks. silke, lærred eller hør) være et perfekt og åbenlyst valg for dig, der vil have kvalitet på kroppen. Det naturlige stof vil give den et naturligt og ideelt look. Du vil på samme tid også bære rundt på en behagelig og afslappet poloshirt. Bærer du derudover denne ensfarvede, mønstrede poloshirt sammen med dine shorts, chinos, jeans eller lignende, vil du også føle dig som kaptajnen på skibet – fuld af selvtillid.

Kom ned i din lokal Tøjeksperten butik og prøv din næste poloshirt med lomme

Hvis du har lyst til at prøve de forskellige typer af poloshirts og samtidig få gode råd med på vejen omkring farver og pasform – så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik for god service og skarp ekspertviden om poloshirts.