Har du også en forkærlighed for retro plakater?

Har du også en forkærlighed for retro plakater?

Er du typen, som fylder dit hjem med retro plakater og elsker at have retro vibes skrevet overalt i hjemmet? Måske har du hidset dig nok op over alle din kærestes pastelfarvede plakater, og I er derfor blevet enige om at blande det med noget retro? Det kan vi godt forstå, og vi sender lige et lille bravo med på vejen, for vi elsker også RETRO! Retro plakater fra Minida giver dig et kæmpe udvalg i farver og stil, så du kan finde din helt private retrostil, og vælge ud fra dine yndlings modeller. Læs med her og bliv inspireret til at tilføje nye plakater til dit hjem.

Men hvorfor køre en retro stil?

Ja, hvorfor egentlig? Det mest almindelige svar er vel, at det er baseret på smag og stil, men det er jo så meget mere end det. Retro er jo guld værd og giver en hyggelig stemning til hjem uanset om det er plakater, stole eller kaffemaskinen, så har det bare af at smitte af på stemningen og fylde rummet. Mange af os er også vokset op i hjem, som har været inspireret af den retro stil. Retro plakater har bare en indflydelse på hele mentaliteten i et hjem og hjælper hjemmets rammer med at opbygge en bestemt charme og følelse, som kun kan fås ved retro guld. På minida.dk kan du finde noget af den sjæl, som dit hjem mangler og give dine huslige rammer en ny vinkel. 

Derudover har retro plakater en utrolig cool vibe, som især kommer fra amerikanske film og popculture. Man formår nemlig at skabe et hjem, som huser den her sære og mærkværdige, men gode stemning af gamle sportsvogne og ikoniske skuespillere, som stadigvæk hyldes. Marilyn Monroe og James Dean følelsen ligger nemlig i denne tid. En tid, som har haft kæmpe indflydelse på vores nuværende kultur, og som vi husker som en æra uden lige. Minida har samlet en række plakater, som kan hjælpe dig med netop at give dit hjem en sådan følelse, så du kan leve i en cool vibe sammen med stjernerne. Det vil altid være et plus hos venner og familie at have dem hængende, for de elsker dem jo ligeså højt som dig selv. Så tag da lige et kig på minida.dk og bliv forelsket i noget retro, så dit hjem kan stråle i lyset af stjernerne.