Ny, vild iPhone 12 fra Apple – med et endnu vildere kamera

Ny, vild iPhone 12 fra Apple – med et endnu vildere kamera

Annoncørbetalt indhold

For blot få timer siden stod Tim Cook og resten af hans team af hardwareingeniører på scenen for at præsentere den nye iPhone 12. Og selvom forventningerne var høje, havde man måske alligevel ikke forventet, at præsentationen ville være vild, som den viste sig at være.

Med den nye, ikoniske iPhone 12-model kom features, som slog benene væk under de mange Apple-entusiaster, der ellers den seneste tid er kommet med mange bud på, hvad de nye iPhone 12-modeller ville byde på. Kameraet var noget af det, der blev fremhævet ved denne release. Endnu en gang har Apple nemlig formået at skabe et kamera, man ikke troede, der kunne findes i en smartphone.

Nye kamerafunktioner og endnu skarpere linser

En af de ting, der ved denne iPhone-model er særdeles anderledes, er den helt uvirkelige og skarpe night vision-funktion, der for alvor gør det muligt for brugeren at tage overlegne billeder – selv i mørket. Denne feature har man tidligere forsøgt sig med, men uden det store held, og dét ændrer Apple altså på nu.  

Derudover har man med iPhone 12 introduceret en anden og mere skarp wide vision-teknologi, der gør det muligt for dig at tage et billede, der får en langt bredere rækkevide. Det er der mange fotoglade smartphoneejere, der længe har efterspurgt. Selvom man har haft mulighed for at anvende panorama-funktionen længe, får man en helt anden skarphed end hidtil med iPhone 12.

I relation til skarpheden af linsen er dette faktisk ikke den eneste udvikling, Apple præsenterer med iPhone 12-modellerne. For selvom linsen generelt har en bedre performance, får man eksempelvis med den nye iPhone 12 Pro en 4 x optisk linse, der har en optical zoom range, der er 4 gange bedre end tidligere. At tage professionelt udseende billeder er altså blevet gjort nemmere end nogensinde før.

Slut med slørede billeder og dårligt fokus

En generel forbedring, der ses hos alle årets fire nye modeller, er, at man i har elimineret risikoen for dårligt fokus med et nyt smart burst mode og autofokus, der sætter skarpheden hver gang. Og for dig med rystende hænder, eller for dig, som gerne vil fange det festlige øjeblik på dansegulvet, er dette særdeles gode nyheder. Det betyder nemlig knivskarpe billeder – hver eneste gang.

Foruden autofokus har man med denne nye iPhone 12 prøvet at gøre op med noget, der i mange år har været forfærdelig for rigtig mange almindelige kameraførende forbrugere; Risikoen for røde øjne på billeder. Med en ny, avanceret teknologi har Apple helt fjernet denne risiko én gang for alle. Og selvom dét måske i sig selv lyder vildt nok, har man samtidig udviklet en linse, der fanger farvenuancerne som aldrig før.

Faktisk er denne iPhone så vild, når det kommer til nye kamera-funktioner, at det er svært at forestille sig, at man nogensinde skulle vælge et ”almindeligt” kamera igen. Én ting er i hvert fald sikkert: Med det nye iPhone-kamera er du mere end godt rustet til at tage de bedste feriebilleder direkte på din smartphone.