Apple offentliggør ny iPhone 12: Her er fotofeatures

Apple offentliggør ny iPhone 12: Her er fotofeatures

Annoncørbetalt indhold

Så er det officielt: Den amerikanske teknologigigant har omsider løftet sløret for det seneste skud på iPhone-stammen. Den 13. oktober kunne direktør Tim Cook og hans kollegaer live på blandt andet YouTube fortælle, at man langt om længe lancerer iPhone 12 og dykke ned i den nye teknologi, der bliver kendetegnende for det nyeste medlem af iPhone-familien. I alt fire modeller rammer markedet – og forsalget begynder allerede den 16. oktober. Bliv opdateret på de nye iPhone 12-modeller og deres kamerafeatures her i artiklen.

Den nye iPhone 12 kommer efter et stærkt 2020

Året 2020 har på alle måder været et godt år for Apple på trods af coronakrisen. Den øgede nethandel og fokus på digitale alternativer har nemlig gjort, at den amerikanske teknologigigants produkter i stor stil er røget over disken. Og dette afspejler sig i høj grad på aktiekursen, som i år er vokset med hele 53 %. Ifølge analytikere skyldes dette en markant vækst i salget af både MacBooks og iPads, og derfor er offentliggørelsen af den nye iPhone perfekt timet ift. at runde året godt af. Det spås, at Apple vil kunne sælge mellem 180 og 220 millioner enheder de første 12 måneder.

Endelig kommer iPhone 12

Nyheden om iPhone 12 kommer ikke ud af den blå luft. Faktisk har offentliggørelsen været længe ventet, og i forbindelse med det seneste presseevent i september havde mange spået en release af den nye iPhone. Desværre blev det ikke en realitet – i stedet kunne man præsentere nye iPads og Apple Watch-modeller. De mange utålmodige kunder kunne dog den 13. oktober se med live på blandt andet YouTube, hvor Tim Cook og flere højtstående medarbejdere fra Apple kunne fortælle mere om, hvorfor iPhone 12 er et kvantespring inden for smartphones.

Banebrydende ny teknologi med 5G

Som sædvanligt delte Apple ud af godteposen omkring alle de nye features og funktioner, de nye modeller gemmer på. Du kan som forbruger se frem til en smartphone, der på alle måder er en forbedring af tidligere udgaver. En af de helt store nyheder var, at alle de nye iPhone 12-modeller er klar til 5G, hvorfor der er lagt i kakkelovnen til lynhurtigt internet, som blandt andet gør det mere bekvemt at spille og streame på farten. Samtlige iPhone 12-udgaver kommer med den såkaldte mmWave-teknologi, der af eksperter siges at være blandt de førende bud på fremtidens 5G-oplevelse.

Hvad kan du ellers forvente af iPhone 12?

Det er dog ikke det eneste, du kan forvente af de nye iPhone 12-modeller. På pressemødet kunne Apple blandt andet løfte sløret for en række nye teknologier, herunder forbedret foto- og videoteknologi i mørke, MagSafe ift. opladning og meget andet, der med sikkerhed vil falde i god jord hos Apple-elskere. Med den nye iPhone er én ting sikkert: Apples produkt vil havne i toppen af rigtig manges ønskesedler til jul i år.