Vis minderne frem på denne måde

Vis minderne frem på denne måde

Dette indhold er sponsoreret

Du kender det sikkert alt for godt. Din smartphones billedgalleri flyder over med billeder og du ved næsten ikke, hvad du skal gøre ved det. Livet er fyldt med minder, og fordi din smartphone er lige ved hånden og lader dig tage billeder i høj kvalitet, og tilmed rigtig mange af dem, bliver det sikkert til mange billeder. Du kan dele dem på Facebook eller Instagram, men selv der er det begrænset, hvor meget du kan få ud af dine billeder. I denne artikel finder du ideer til, hvordan du få styr på dine billeder og mest mulig glæde ud af dine billeder 


Få styr på dine billeder 

Til en start bør du danne dig et overblik over dine billeder, hvilket lettest gøres ved at samle dem på en harddisk eller et online fildrev. Herefter er det en god ide at sortere i billederne. Mange gange tager man nemlig lige et billede eller endda mange ekstra for at sørge for, at der i det mindste er ét godt billede iblandt, men man glemmer som oftest at slette de knap så gode billeder. Du kan også give dig i kast med at redigere dine billeder eller sætte dine billeder sammen i collager, sådan at de hænger sammen på en pæn måde. 

Billeder som del af indretningen 

Imellem alle dine billeder, er der med stor sandsynlighed nogle, du har lyst til at vise frem. Dette kan du gøre ved at printe dem eller få dem fremkaldt, hvor du så kan sætte dem i ramme. Rammerne med billederne kan du hænge op eller stille på en kommode eller en hylde i dit hjem, sådan at de indgår på en pæn måde med resten af dit interiør.  Hvis du har et ekstra flot og stort billede, som du vil elske at mindes, kan du også få det som foto på lærred. Her tilpasser du selv billedet til de givne dimensioner, og billedet bliver da printet på lærred som var det et maleri, der så kan pynte i dit hjem. 

En anden måde at vise frem på

Hvis du er tilhænger af at nyde dine minder i form af billeder på en mere diskret måde, kan du også lave et godt gammeldags fotoalbum. Her skal billederne endnu en gang fremkaldes eller printes og endeligt sættes i et album. Som et alternativ hertil har du på nettet mulighed for at lave en bog med dine egne billeder. Uanset hvilket løsning, du bedst kan lide, er det dejligt at se sine billeder på en anden måde end bare fotoalbummet på sin smartphone.